dijous, 1 de maig del 2014

LOVE...


Aquest Layout està fet amb una base de paper craft. Mai no ho havia provat però crec que el resultat està prou bé. Les fotografies que volia fer servir les tenia molt clares i pels colors de les fotos, tan desgastats, crec que queda bé aquesta base i aquests tons.
He fet servir gelatos i aquarel·la pel fons de dalt. A part, ammb paper d'aquarel·la, ben gruixut, vaig fer un degradat en vermell i taronja per a poder estampar un segell de flor i fer trossets ( els de la dreta de les fotos). 

He cosit petits trossos del paper on vaig utilitzar les aquarel·les i els he cosit a màquina.
He troquelat rodones de diferents tamanys per combinar-les després i m'agrada molt com a quedat, li dóna un toc divertit!
Les lletres LOVE són de la Amy Tangerine, de la col·lecció Plus One. Perfectes per a qualsevol Layout.

Les fotografies no són gaire bones, però em feia pena tirar-les, d'una banda perquè el carret de fotos de polaroid costa masses diners, i per l'altre, perquè va ser un dia genial de platja! Així que tenen un toc molt antic en aquest cas que ja m'està bé. És el que té fer servir la màquina a la platja, a interiors surten força millor.











4 comentaris:

  1. Molt bonic amore, i les fotos una passada ♥

    ResponElimina
  2. Hola Edurne,preciosa pagina,me encanta el toque de los circulos,y la pintura es muy original.estuve viendo tus otros trabajos,todos bellos,felicitaciones y gracias por compartir ,un abrazo!

    ResponElimina