dijous, 8 de maig del 2014

Week 2 - project life

Avui ensenyo una pàgina del meu project life.

Ja tinc acabada la "pedazo" llibreta que li he fet a l'Eider d'art journal des que va néixer. De fet, hem queden dues pàgines que les reservo per algun moment especial i tancar-la fins que li pugui donar.
Han estat tres anys de coses que ha anat fent i li he explicat. Ho recomano, és molt bonic, quan li pugui donar al·lucinarà. Li he anat escribint, dibuixant, anotant frases, moments importants, li ha escrit la seva germana, el seu pare... té de tot allà dins! 

Ara la cosa s'ha transformat. Fins ara fer-li un art journal m'encantava però crec que en format Project life podré fer més coses, sense deixar les que ja li feia.



A banda de tenir moltes targetes, papers tallats preparats, petits stencils per treballar, peces de fusta, xapes, tintes,... has de tenir molt ben organitzades les fotos. Jo he fet una carpeta a l'ordinador "PROJECT LIFE" i he anat fent sub carpetes per setmanes. Allà aniré guardant les fotos per tenir-les endreçades. Hi ha moltes coses que passen en una setmana, per petites que siguin! de fet, algunes de les més petites són les més boniques de recordar!
També he decidit que la primera pàgina de la setmana serà un Layout amb la millor foto de la setmana i després ja ve la pàgina amb les altres fotos.

























2 comentaris:

  1. Hola, acabo de descubrir tu blog por "Somia en colors". Los trabajos que he visto me han gustado muchísimo, así que te añado a mi bloglovin para no perderte la pista jeje. Un besito.

    ResponElimina