dimecres, 14 de gener del 2015

Documentant el Nadal...

Després del Nadal i amb totes les fotografies que he fet, tocava anar omplint el project life. De fet, crec que estaré un temps per fer les pàgines de Nadal perquè tinc moltes fotos que m'agradaria afegir.
En aquests casos, el que faig és estar molta estona per guardar bé les fotos, perquè poden passar setmanes ara mateix i després ja no t'enrecordes de les que havies triat.
Cal fer un "planning" abans! És molt important.

Comparteixo un parell de pàgines. Jo crec que en total, el Nadal m'ocuparà sis...A  Vitoria, com a qualsevol capital m'imagino, hi ha molt d'art urbà. Et trobes graffitis de tots colors que m'necanten. Vaig aprofitar per fotografiar alguns.
Al tallar la foto s'em va quedar un tros amb uns colors molt bonics que vaig aprofitar per posar a sobre d'una targeta i decorar:


A sobre d'aquest paper de ratlles vaig afegir una gota negra feta amb tinta distress.
Vaig grapar un tros de paper "d'acetato" amb  puntets roses. Si no els heu provat, som-hi! perquè són molt xulos i se'ls hi pot donar diferents usos! n'hi han amb diferents estampats. Jo els tinc amb puntets i amb ratlles.


 La composició la he completat amb targetes de project life diferents, les que he trobat que convinaven amb blanc, negre i rosa.Materials...

En aquestes dues pàgines he utilitzat papers de la nova col·lecció "Love notes" de We R memory keepers 
Entreu a la pàgina del seu blog i mireu! Tenen moltes idees per poder posar en pràctica.
També he descobert els papers "d'acetato" amb estampat. M'han encantat! Tenen molts usos.Espero que us hagi agradat!1 comentari: