diumenge, 20 d’abril del 2014

The sweetest thing

Aquest Layout és bastant senzill. La veritat és que no m'agraden gaire les coses recarregades. 
L'Eider està sent la meva protagonista principal en aquests Layouts perquè els estic guardant per les portades d'un project life.  També és veritat que és la meva model principal! O la que més es deixa, pobre...






Sempre es deixa posar una flor. He fet que li agradin tant que sempre les arrenca per guardar-les i després la  perseguim  per a què no ho faci...





































dissabte, 19 d’abril del 2014

You color my world

Per aquest Layout he tornat a fer servir els papers de  We R Memory Keepers  INKED ROSE. És de ratlles i per darrera té unes flors precioses. Com que en tinc dos, l'altre ja el faré servir un altre dia perquè té un punt que m'agrada...





Els núvols els he fet retallant paper d'aquarel·la. Va molt bé perquè és gruixut i gairebé no es doblega. Estan pintats amb llapis aquarel·lables i repasats amb un rotulador waterproof per a que no s'escorri la tinta. També he fet servir roba per a cosir les banderoles amb la cinta de tela de flors.
El segell del globus aerostàtic és dels meus preferits en aquests moments. És de méli mélo. La vaig conèixer a la fira d'scrap de Sitges i els trobo espectaculars! 




La flor verda la he dibuixat jo a mà amb un rotulador waterproof i paper d'aquarel·la. Després la he retallat i l'he posat al costat de les altres flors fetes amb els segells AHA flower set que li vaig comprar a la Mireia de Kits de somni.


He fet servir unes plantilles de la Teresa Collins per a una de les cantonades... I per últim unes gotetes de tinta que m'encanten per acabar qualsevol Layout!









divendres, 18 d’abril del 2014

Happy...

De no fer servir mai el groc... a utilitzar-lo com a color principal!



Aquest Layout està fet amb els papers de We R Memory Keepers  INKED ROSE. M'encanten perquè convinen colors que m'agraden molt i també tenen molta lletra.
He fet servir gelattos en els tres tons que penso que convinen amb les fotografies i després he fet servir la màquina de cosir!







Unes fotos a la platja..

Aquesta setmana Santa estem aprofitant per gaudir de la platja, una de les millors coses de la nostra ciutat.






dijous, 17 d’abril del 2014

Corones fetes amb roba...


M'encanten les corones divertides amb roba i feltre! Aquestes que veureu són algunes que he fet últimament... 

 

 A l'Eider li vaig fer una amb molts colors roses, el seu color preferit.







Estan cosides a màquina (tinc una mare que és un sol i m'ensenya a fer coses d'aquestes...)
Sempre faig un pot per poder-les guardar. Les enrotllo amb un fil baker twine que convini bé i decoro el pot amb el mateix estampat de la corona!




dimecres, 16 d’abril del 2014

Using the gelattos...


Fa uns mesos vaig anar a un curs que impartia la Donna Downey i després de fer un canvas amb pintures acríliques, em vaig comprar uns gelattos per provar…
M'encanten! Pots fer un munt de coses diferents!


Una d'elles és escampar uns quants colors convinats, assecar-ho i després col·locar un stencil a sobre i passar una toallita humida… i…ja tens un fons fantàstic per escriure alguna cosa!








dimarts, 15 d’abril del 2014

Beach time...





BONICA... unes pàgines amb els nous papers sodalicious


Pensava que era impossible convinar aquests dos colors: groc i negre ! Jo mai els trio. Però quan els vaig veure, de seguida vaig pensar què faria.
Dues pàgines al diari que li escric a l'Eider des que va néixer.  Un diari a punt d'acabar i que vull convertir en un project life d'aquí poc.


He fet servir tintes en spray per a fer el fons, amb unes plantilles que encara no havia estrenat.






Make a wish...

La portada del blog

Per arribar a crear aquest blog he fet moltes fotografies perquè el que tenia molt clar era que volia que la meva portada fos una foto que reflectís totes les coses que m'agraden d'aquest món del "craft".



Llapis aquarel·lables, rotuladors, peces de fusta i uns cosits ràpids...


La resta, havia de ser en color verd!